Språk/Languages/Sprache/Langues:
Norsk English Deütsch Francais
Du er her: Hovedside > Nyheter >
Nyhetene under er fra vår samarbeidspartner www.campingnorge.no

Avlyser messecampen

Publisert: 30. April 2018

I utgave 3-18 av Din Fritid kan man lese at årets messecamp blir flyttet fra Hellerudsletta til grusplassen på utsiden Caravanmessa. Årsaken var en dramatisk økning i leieutgiftene. Nå viser det seg at det heller ikke blir noen camp rett ved utstillingshallene…

Messecampen flyttes

Publisert: 16. March 2018

Det var store problemer i forkant av fjorårets messecamp under Caravanmessen på Lillestrøm. Den tradisjonelle messecampen på Hellerudsletta ble reddet i siste liten. I år er det allerede klart at campen må flyttes, forteller messearrangør Konrad Sel og Bjørn G. Kværne i NBCC avdeling Romerike.

Høyttalerne er kommet!

Publisert: 15. March 2018

Nå er høyttalerne på plass i redaksjonslokalene i Askim, kan kundeansvarlig i Din Fritid, Heidi Risbråthe, fornøyd fortelle. De trådløse høyttalerne med Din Fritids logo er håndplukket av redaksjonen som abonnementspremie i bladets store markedskampanje.

Vikinger og sildajazz i Haugesund

Publisert: 31. January 2018

Haugesund er byen hvor kan du lære mer om vikingene som styrte Norge, få med deg festivaler og kulturopplevelser, øyhoppe og der kan du handle i Norges lengste gågate.

Kroken-gruppen med nytt caravansenter i Østfold

Publisert: 11. December 2017

I mars 2018 åpner Østfold Caravan, et nytt og komplett bobil- og caravansenter i Råde Næringspark. Østfold Caravan blir en del av Norges største forhandlernett av bobiler, caravan og tilleggsutstyr. Det nye caravansenteret vil blant annet selge Hymer og Bürstner, de to mest solgte bobilmerkene i Norge i 2017.

Sikrer seg nyeste modell med lån

Publisert: 28. November 2017

Låneiveren er på topp blant nordmenn som kjøper bobil eller campingvogn, viser nye bransjeoversikter. Mange av dem eier fra før, men bytter til nyere og dyrere modeller.

Ny utgave av Din Fritid i salg

Publisert: 22. November 2017

Redaksjonen i campingnorges søsterpublikasjon Din Fritid med bobil & caravan kan fortelle at det nå har kommet en ny utgave i salg og til abonnenter - fullpakket med spennende lesestoff.

Usynlige fotgjengere

Publisert: 28. September 2017

Fotgjengere tror de blir godt sett hvis de går i gatelys. Det gjør de ikke, fastslår de som sitter i bilene. Åtte av ti førere har opplevd nestenulykker med fotgjengere uten refleks.

Bynær overnatting i Risør

Publisert: 1. September 2017

I vår serie om bynær overnatting er turen kommet til Risør. For hele historien må du ha papirutgaven av campingnorges søsterpublikasjon. Her kommer et utdrag:

Verdens største caravanmesse i gang

Publisert: 31. August 2017

Caravan Salon i Düsseldorf er verdens største caravanmesse. Her finner du mer enn 600 utstillere og 2100 utstilte vogner og bobiler. Totalt 13 enorme haller fyller sirkuset, og på utsiden av messeveggene er det et folkeliv uten like.

Vogn-satsing fra Hymer

Publisert: 19. August 2017

Hymer er i dag mest kjent for sine bobiler, som de startet å produsere allerede i 1961. Men campingvognen Troll var Erwin Hymers første produkt i 1957. Nå satser Hymer igjen på vogn - under merket Eriba.

Under skallet på Concorde

Publisert: 16. August 2017

Det er først når man ser hvordan produsenten plukker fra hverandre det splitter nye førermiljøet til en ny Iveco lastebil - at man forstår hele tankegangen bak produktene til Concorde.

Grill for den avanserte

Publisert: 13. August 2017

Liker du kun pølser på grillen, kan du bla over til neste side. Frister det med et komplett grillsystem hvor du kan grille, bake, woke og fikse en pizza, så er løsningene til Cobb verdt en nærmere kikk.

Opplev Hamburg på en helt ny måte…

Publisert: 10. August 2017

Hamburg kalles av tyskerne porten mot verden, i det vakre, høye nord. Den grønne byen ved vannet anses å være en av Tysklands mest severdige byer. Selv de ellers så tilbakeholdne hanseatene kunne knapt skjule hvor stolte de var av byen sin, atmosfæren og den maritime sjarmen.

- Det blir messecamp!

Publisert: 4. July 2017

- Jeg er glad for å fortelle at det nå er avklart at det blir messecamp også på årets Caravanmessen. Etter en del problemer og en tid med usikkerhet, er det nå klart at campen blir på samme tid og på samme sted som tidligere år, forteller messegeneral Konrad Sel.

Bürstner satser på bybobiler

Publisert: 2. July 2017

En helt ny modellansering fra Bürstner på årets CMT messe i januar i Stuttgart var bybobilen CityCar C540.

AL-KO med tandem

Publisert: 29. June 2017

Jeg husker godt hvor imponert jeg ble da en familie på seks kom fram til en plass med sin campingvogn. Ungene strømmet ut, far koblet fra vogna, fant frem en stol og fjernkontrollen til moveren - og manøvrerte elegant den store vogna på plass mellom noen store trær. Nå har AL-KO kommet med en ny modell.

Bynær bobilparkering i Norges sørligste by - Mandal

Publisert: 27. June 2017

Ikke langt fra sentrum finner du en landets beste strender. Og når du mett av sol vil oppleve noe mer, kan byen by på en mengde konserter i løpet av sommeren. Velkommen til landets sørligst by - med boligen på hjul.

Østerrikes Go-Box

Publisert: 26. June 2017

Oppskriften på Europas vanskeligste:
Normalt ordnes vegbetaling i bomstasjoner eller ved å kjøpe en vignett for et visst antall dager. Men noen har valgt et mer komplisert system. For eksempel Østerrikes Go-Box.

Instruksjonsfilmer

Publisert: 12. June 2017

Truma er en av produsentene som har skjønt at nye tider og nye kanaler er nyttig for å spre informasjon og kunnskap om sine produkter.

Ble solgt på utseendet

Publisert: 9. June 2017

Nina Lund Østvold og Dag Bjørn Østvold kunne før påske hente sin splitter nye Smove hos Oslo Caravan. Den nyeste modellen til Niesmann+Bischoff var en av 2017-sesongens største nyheter. Bildet fra overleveringen viser et fornøyd par som liker å gå toppturer og å være i aktivitet.

Morelo får norsk importør

Publisert: 6. June 2017

I utgave 2-17 kunne vi fortelle hvordan tyske Morelo lager sine eksklusive bobiler. Så langt har fabrikken håndtert det norske markedet direkte fra fabrikken. Men nå som Knaus har bygget opp sin egen organisasjon i Norge vil de også representere Morelo i Norge

Weinsberg 2017: Krydret

Publisert: 31. May 2017

Bad Griesbach, Tyskland: Det er ikke store endringer på produktsiden for Knaus-Tabbert gruppen-eide Weinsberg. Men med ny importør, og nye norske forhandlere vil vi garantert se langt flere bobiler fra gruppens innstegsmerke rundt omkring i Norges langstrakte land.

Canadus som standard

Publisert: 28. May 2017

Alle avdelinger av Sørlandets Caravansenter har besluttet at solgte bobiler skal være utstyrt med Canadus batterisystem.

Førerløse bobiler?

Publisert: 25. May 2017

Erwin Hymer Group North America er den første godkjente bobilprodusenten i Canadiske Ontarios program for automatiserte kjøretøy.

Gasellen Caravan supply

Publisert: 22. May 2017

For andre året på rad er tilbehørsleverandøren Caravan Supply kåret som gaselle-bedrift.

Oslo: Sommerens vinner for deg som ferierer på hjul?

Publisert: 19. May 2017

Oslo er en meget variert storby, og det er enkelt å forsyne seg av hovedstadens mange opplevelser og attraksjoner - også om du har med deg huset ditt på hjul.

Reisemål Beijing

Publisert: 18. May 2017

Ti uker, ni land og rundt 13 000 kilometer. Denne gjengen tar bobilferien til nye høyder! Gruppereisen starter i Düsseldorf i Tyskland den 18. april og om alt går som planlagt ruller følget inn i Beijing den 23. juni.

Camper og pickup

Publisert: 16. May 2017

Det finnes få campere i Norge. I USA står denne løsningen for flere titalls prosent av omsetningen i caravanbransjen, og i Sverige selges det en del campere.

Ny bobilplass

Publisert: 13. May 2017

Det dukker stadig opp nye bobilplasser.

Bobil til paven

Publisert: 10. May 2017

I høst var det et stort arrangement i Roma med tema bærekraftig turisme.

Adria på Dakar rally

Publisert: 7. May 2017

Det er flere av bobilprodusentene som er med som sponsorer under Dakar rally. En av de er Adria, som i årets rally har stilt opp med tre bobiler.

Westfalia 2017: Satser på kvalitet

Publisert: 4. May 2017

Westfalia som merkevare har en unik posisjon i Norge. Du finner i dag deres to modeller Colombus og Amundsen hos norske forhandlere. Og flere vil det bli - om det går som produsenten ønsker seg.

Max Fritid vokser over landegrensene

Publisert: 1. May 2017

Kroken-eide Max Fritid sikrer med oppkjøpet av svenske Holiday Fritid AB sin posisjon
som en av Nordens største leverandører innen utstyr til campingvogn- og bobilmarkedet.

T@b 2017: Fire versjoner

Publisert: 28. April 2017

T@b kommer i 2017 med samme tre modeller som i år: 320RS, 320 Offroad og 400TD.

Roadcar 2017: Små justeringer

Publisert: 27. April 2017

Lavpris-bybobilen har solgt bra, drøyt 800 biler det første året.

Viktig med ren gass

Publisert: 25. April 2017

Truma er for mange synonymt med gass. Den tyske produsenten er spesialist på slanger, ledninger og gasskoblinger.

Rimor 2017: Mer luksus-følelse

Publisert: 24. April 2017

Italienske Rimor fortsetter med sine innstegsmodellserier Katamarano og Koala Elite.

Swift 2017: To nye engelskmenn

Publisert: 18. April 2017

Swift utvider porteføljen med internasjonalt tilpassede modeller for 2017-sesongen.

Polar 2017: Det er innsiden som teller

Publisert: 15. April 2017

Polar er verdens nordligste caravanprodusent, og selger bra i Norge for tiden. For 2017-sesongen har Polar gått tilbake til å døpe sine modeller ut fra det mest interessante målet. Det er tross alt innermålene som teller mest for våre kunder, forteller Polar.

Weinsberg 2017: Krydret

Publisert: 11. April 2017

Bad Griesbach, Tyskland: Det er ikke store endringer på produktsiden for Knaus-Tabbert gruppen-eide Weinsberg. Men med ny importør, og nye norske forhandlere vil vi garantert se langt flere bobiler fra gruppens innstegsmerke rundt omkring i Norges langstrakte land.

Giottiline 2017: Til Norge

Publisert: 9. April 2017

Den italienske produsenten Giottiline blir nå representert i Norge

Fendt 2017: Satser på ny serie

Publisert: 6. April 2017

Det blir noen omrokkeringer, men ingen store endringer for Fendt foran 2017-sesongen. Totalt 43 modeller, noe færre enn for et år siden, hvor fire av de kommer i den nye serien Bianco Activ.

Rapido 2017: To nye fra Dreamer

Publisert: 3. April 2017

Rapido-gruppen produserer ikke bare Rapido og Itineo, men også Dreamer bybobiler.

Bynær bobilparkering i Larvik

Publisert: 31. March 2017

I serien bynær bobilparkering som ruller og går i vår søsterpublikasjon, magasinet Bobil & Caravan, er turen kommet til Kristiansand. Les hele saken i utgave 2-2017, og se filmen her!

Sykkel-VM i Bergen

Publisert: 28. March 2017

Arrangøren av sykkel VM jobber for å tilrettelegge plasser til publikum som kommer med bobil eller campingvogn. Nå er den første bobilparkeringen klar på Bildøy banene i Fjell kommune. Anlegget ligger helt inntil løypa for fellesstarten i landeveisrittet, og det er offentlig kommunikasjon til og fra Bergen.

Michelin stjerne til Kroatia

Publisert: 26. March 2017

Restaurang Monte i Rovinj har nylig fått Kroatias førsta Michelin stjerne. Stikkordene er utsøkt vin, hvit trøffel og høykvalitets olivenolje. Får du vann i munnen og skal til Kroatia kan et besøk her bli et høydepunkt.

Ifjordfjellet - Norges vakreste vei

Publisert: 24. March 2017

Fylkesveg 98 over Ifjordfjellet får Vakre vegers pris for 2016.
- Ifjordfjellvegen er et fremragende eksempel på hvordan driftshensyn kan omsettes i en nennsomt lagt ny veilinje, der overordnede hensyn til vinterdrift kombineres med en følsomhet for landskapets storlinjete bevegelser. Vegens linjeføring gir et godt avstemt møte mellom vegtekniske krav og det åpne landskapet, forteller juryleder Ola Bettum fra Norske landskapsarkitekters forening NLA.

Knaus Travelino 2017: Lett som en fjær

Publisert: 13. March 2017

Den første utgaven av den kjempelette campingvogna skulle lages av papp. Den kom aldri i produksjon. Men Knaus ga ikke opp ideen og ønsket om å revolusjonere tradisjonell byggeteknikk. Nå er superlette Travelino en realitet - og klar for produksjon.

Tabbert 2017: Slide out-vogn

Publisert: 8. March 2017

Ny serie og justeringer på flere modeller for 2017-sesongen er blant nyhetene fra Tabbert. Men mest imponerende elegante er Cellini med slide out.

                                                                                                       

Norges Automobil-Forbund • Østensjøveien 14, 0661 Oslo, Norway • Org.nr. NO 944 383 832 NO
Kontakt
Design/backend: Zapp CMS/Termos Media