Språk/Languages/Sprache/Langues:
Norsk English Deütsch Francais
Du er her: Hovedside > Finn campingplass >

Smørdal Hytteutleige og Camping AS

Hjelmelandsdalen / Harpefossen, 6773 Nordfjordeid
400 51 409
smordalcamping@gmail.com
8
C-D    
Smørdal Hytteutleide og Camping ligger vakkert til i Hjelmelandsdalen 8 km fra Nordfjordeid sentrum. Dette er en barnevennlig familiecamping som er i bruk sommer og vinter. Mulighet for bading i elva ved campingen om sommeren. Lekeplass for de små. Ørretfiske i fjellvann og småørret i elva. Fint turterreng i fjellet. 200 meter unna ligger Harpefossen Skisenter som har et flott alpinanlegg med 3 heiser og lysløype. En heis for downhillsykler om sommeren. Laksefiske i Eidselva (11 km ) og i Eidsfjorden (5 km). Den historiske veien fra Hjelmelandsdalen over Brekka til Bjørkedalen passerer Campingplassen. Se: https://lokalhistoriewiki.no/index.php/Bj%C3%B8rkedalen_(Volda). Plassen utvikles stadig der tidligere hytter uten toalett og dusj skiftes ut med nye isolerte hytter med dette installert på hver enkelt hytte. Ta kontakt for å høre hva som er tilgjengelig. Det finnes et sanitæranlegg på plassen i tilknytning til kontor/fellesrom-bygget. Dette inneholder toalett og dusj for damer og herrer samt et vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Eget HC-toalett er under klargjøring og ventes ferdig til januar 2015.

Bilder

Copyright: 01
Copyright: 02
Copyright: 03
Copyright: 04
Copyright: 05
Copyright: 06
Copyright: 07
Copyright: 08
Copyright: 10
Copyright: 11
Copyright: 12
Copyright: 13
Copyright: 14
Koordinater N 61° 57.318 - E 5° 55.264

Teknisk profil

 
Om teknisk profil

Åpningstider

Åpen hele året

Fv661

Beliggenhet

40
45

Sanitær

Oppstillingsplasser

20
35

Service


Aktiviteter

Priser

Vi har enhetspriser
Om priser
250
250
150
150
100
8
600—1300
35

Hyttekategorier

Generelt kan sies at hyttene innenfor alle kategorier må oppfylle offentlige krav til utleievirksomhet.

Kategori A

Minimum 1 rom. Innlagt strøm. God belys- ning og med nødvendig møblering.

Kategori B

I tillegg til ovenstående: Oppvarming, kokemulighet, kjøleskap speil et cetera.

Kategori C

I tillegg til ovenstående: Adskilt soverom. Kjøkkenutstyr og kopper, glass, tallerkener og bestikk tilsvarende antall sengeplasser. Kaffetrakter og oppvaskmuligheter med avløp.

Kategori D

I tillegg til ovenstående: Oppholdsrom med spise-/kjøkkenbord og minimum 1 soverom (med dør). Stekeovn. Garderobeskap. Varmt og kaldt vann. Bad m/wc, dusj og servant

Kategori E

I tillegg til ovenstående: Kjøkken må inneholde brødrister, vannkoker, oppvaskmaskin og el-avtrekksvifte. Det skal være TV (parabol eller kabel) og internettmuligheter. Gulvvarme i bad. Utstyrt med komplett sengetøy/-linne og håndklær tilsvarende antall sengeplasser. M.a.o.: Hotellstandard med alle fasiliteter for selvhusholdning.
Norges Automobil-Forbund • Skippergata 4, 0152 Oslo, Norway • Org.nr. NO 944 383 832 NO
Kontakt
Design/backend: Zapp CMS/Termos Media