Språk/Languages/Sprache/Langues:
Norsk English Deütsch Francais
Du er her: Hovedside > Finn campingplass >

Djuvik Camping

Vangsnesvegen 456, 6894 Vangsnes
911 41 878
post@djuvikcamping.no  www.djuvikcamping.no
22
B-D    
Djuvik Camping ligg fint til ved Sognefjorden, no også på Verdsarvlista. Plassen ligg langs riksveg 13, mellom Vik sentrum og Vangsnes. Djuvik Camping har 22 campinghytter av ulik standard og storleik. Vi har også telt-, caravan-, og bubilplassar med mogelegheit for straumtilkopling. Sanitæranlegg med god standard, og eige handikap-rom. Båt-utleige og båthamn for småbåtar. I tillegg til gode fiske og badetilhøve i Sognefjorden, er det eit fint utgangspunkt for fotturar i skog og fjellområde. Du kan og nytta deg av dagsturar med båt på Sognefjorden til Fjærland, der kan du vitja Norsk Bremuseum, eller til Flåm og Bergen. I Vik finn ein Hopperstad stavkyrkje og Hove steinkyrkje frå ca. år 1100. Deler av Vikøyri er som ein ”landsby” med eldre freda bygningar i sentrum. I Vik sentrum er også det einaste gamalostysteriet i landet. Laksefiske i Vika-elva 5 km i frå plassen. Velkommen til spennande naturopplevingar hjå oss.

Bilder

Copyright:
Copyright:
Copyright:
Copyright:
Copyright:
Koordinater N 61° 7.600 - E 6° 36.465

Teknisk profil

 
Om teknisk profil

Åpningstider

01.05–30.09

Rv 13

Beliggenhet

6
30

Sanitær

Oppstillingsplasser

10

Service


Aktiviteter

Priser

Vi har grunnpriser
Om priser
160
160
140
100
100
25
10
22
400—750
40

Hyttekategorier

Generelt kan sies at hyttene innenfor alle kategorier må oppfylle offentlige krav til utleievirksomhet.

Kategori A

Minimum 1 rom. Innlagt strøm. God belys- ning og med nødvendig møblering.

Kategori B

I tillegg til ovenstående: Oppvarming, kokemulighet, kjøleskap speil et cetera.

Kategori C

I tillegg til ovenstående: Adskilt soverom. Kjøkkenutstyr og kopper, glass, tallerkener og bestikk tilsvarende antall sengeplasser. Kaffetrakter og oppvaskmuligheter med avløp.

Kategori D

I tillegg til ovenstående: Oppholdsrom med spise-/kjøkkenbord og minimum 1 soverom (med dør). Stekeovn. Garderobeskap. Varmt og kaldt vann. Bad m/wc, dusj og servant

Kategori E

I tillegg til ovenstående: Kjøkken må inneholde brødrister, vannkoker, oppvaskmaskin og el-avtrekksvifte. Det skal være TV (parabol eller kabel) og internettmuligheter. Gulvvarme i bad. Utstyrt med komplett sengetøy/-linne og håndklær tilsvarende antall sengeplasser. M.a.o.: Hotellstandard med alle fasiliteter for selvhusholdning.
Norges Automobil-Forbund • Skippergata 4, 0152 Oslo, Norway • Org.nr. NO 944 383 832 NO
Kontakt
Design/backend: Zapp CMS/Termos Media