Språk/Languages/Sprache/Langues:
Norsk English Deütsch Francais
Du er her: Hovedside > Finn campingplass >

Tubbehaugen Camping

Haugvegen 57, 3550 Gol
921 56 282
post@tubbehaugen.no  www.tubbehaugen.no
3
B    
På Golsfjellet, plassert midt mellom Storefjell og Nystølsfjellet (kart) finner du denne flotte campingplassen 851 moh. Lett tilgjengelig fra riksveg 51, men allikevel 500 mtr. unna trafikken! Tubbehaugen har vært campingplass i over 50 år, og plasseringen, utsikten og roen gjør oss med rette til ‘Perlen på golsfjellet’! Tubbehaugen Camping er en liten campingplass, og alle plasser egner seg utmerket til både, campingvogner, bobiler og/eller telt. Plassene har flott utsikt og tilgang til strøm og gratis WIFI. Vi har 2 sanitærbygg og en gjestestue med kjøkken. Vi har lekeapparater til de minste barna, bordtennisbord til de litt større, og en fiske/svømmebrygge i tjernet. Hvis du ønsker noe mer enn bare å nytte tilværelsen, kan du enkelt fra campingplassen bruke fjellet til det du måtte ønske. Om du ønsker å bruke beina, sykkelen, kanoen, fiskestangen eller noe annet om sommeren, eller ski, truger, og akebrett om vinteren, på Tubbehaugen har vi muligheten! NB! Enhetsprisene inkluderer 2 personer.

Bilder

Copyright:
Copyright:
Koordinater N 60° 46.843 - E 9° 3.365

Teknisk profil

 
Om teknisk profil

Åpningstider

Åpen hele året

Rv51

Beliggenhet

10
30

Sanitær

Oppstillingsplasser

24

Service


Aktiviteter

Priser

Vi har enhetspriser
Om priser
250
250
250
250
250
30
20
3
500—550
40

Hyttekategorier

Generelt kan sies at hyttene innenfor alle kategorier må oppfylle offentlige krav til utleievirksomhet.

Kategori A

Minimum 1 rom. Innlagt strøm. God belys- ning og med nødvendig møblering.

Kategori B

I tillegg til ovenstående: Oppvarming, kokemulighet, kjøleskap speil et cetera.

Kategori C

I tillegg til ovenstående: Adskilt soverom. Kjøkkenutstyr og kopper, glass, tallerkener og bestikk tilsvarende antall sengeplasser. Kaffetrakter og oppvaskmuligheter med avløp.

Kategori D

I tillegg til ovenstående: Oppholdsrom med spise-/kjøkkenbord og minimum 1 soverom (med dør). Stekeovn. Garderobeskap. Varmt og kaldt vann. Bad m/wc, dusj og servant

Kategori E

I tillegg til ovenstående: Kjøkken må inneholde brødrister, vannkoker, oppvaskmaskin og el-avtrekksvifte. Det skal være TV (parabol eller kabel) og internettmuligheter. Gulvvarme i bad. Utstyrt med komplett sengetøy/-linne og håndklær tilsvarende antall sengeplasser. M.a.o.: Hotellstandard med alle fasiliteter for selvhusholdning.
Norges Automobil-Forbund • Skippergata 4, 0152 Oslo, Norway • Org.nr. NO 944 383 832 NO
Kontakt
Design/backend: Zapp CMS/Termos Media