Språk/Languages/Sprache/Langues:
Norsk English Deütsch Francais
Du er her: Hovedside > Nyheter >
Nyhetene under er fra vår samarbeidspartner www.campingnorge.no

Instruksjonsfilmer

Publisert: 12. June 2017

Truma er en av produsentene som har skjønt at nye tider og nye kanaler er nyttig for å spre informasjon og kunnskap om sine produkter.

Ble solgt på utseendet

Publisert: 9. June 2017

Nina Lund Østvold og Dag Bjørn Østvold kunne før påske hente sin splitter nye Smove hos Oslo Caravan. Den nyeste modellen til Niesmann+Bischoff var en av 2017-sesongens største nyheter. Bildet fra overleveringen viser et fornøyd par som liker å gå toppturer og å være i aktivitet.

Morelo får norsk importør

Publisert: 6. June 2017

I utgave 2-17 kunne vi fortelle hvordan tyske Morelo lager sine eksklusive bobiler. Så langt har fabrikken håndtert det norske markedet direkte fra fabrikken. Men nå som Knaus har bygget opp sin egen organisasjon i Norge vil de også representere Morelo i Norge

Weinsberg 2017: Krydret

Publisert: 31. May 2017

Bad Griesbach, Tyskland: Det er ikke store endringer på produktsiden for Knaus-Tabbert gruppen-eide Weinsberg. Men med ny importør, og nye norske forhandlere vil vi garantert se langt flere bobiler fra gruppens innstegsmerke rundt omkring i Norges langstrakte land.

Canadus som standard

Publisert: 28. May 2017

Alle avdelinger av Sørlandets Caravansenter har besluttet at solgte bobiler skal være utstyrt med Canadus batterisystem.

Førerløse bobiler?

Publisert: 25. May 2017

Erwin Hymer Group North America er den første godkjente bobilprodusenten i Canadiske Ontarios program for automatiserte kjøretøy.

Gasellen Caravan supply

Publisert: 22. May 2017

For andre året på rad er tilbehørsleverandøren Caravan Supply kåret som gaselle-bedrift.

Oslo: Sommerens vinner for deg som ferierer på hjul?

Publisert: 19. May 2017

Oslo er en meget variert storby, og det er enkelt å forsyne seg av hovedstadens mange opplevelser og attraksjoner - også om du har med deg huset ditt på hjul.

Reisemål Beijing

Publisert: 18. May 2017

Ti uker, ni land og rundt 13 000 kilometer. Denne gjengen tar bobilferien til nye høyder! Gruppereisen starter i Düsseldorf i Tyskland den 18. april og om alt går som planlagt ruller følget inn i Beijing den 23. juni.

Camper og pickup

Publisert: 16. May 2017

Det finnes få campere i Norge. I USA står denne løsningen for flere titalls prosent av omsetningen i caravanbransjen, og i Sverige selges det en del campere.

Ny bobilplass

Publisert: 13. May 2017

Det dukker stadig opp nye bobilplasser.

Bobil til paven

Publisert: 10. May 2017

I høst var det et stort arrangement i Roma med tema bærekraftig turisme.

Adria på Dakar rally

Publisert: 7. May 2017

Det er flere av bobilprodusentene som er med som sponsorer under Dakar rally. En av de er Adria, som i årets rally har stilt opp med tre bobiler.

Westfalia 2017: Satser på kvalitet

Publisert: 4. May 2017

Westfalia som merkevare har en unik posisjon i Norge. Du finner i dag deres to modeller Colombus og Amundsen hos norske forhandlere. Og flere vil det bli - om det går som produsenten ønsker seg.

Max Fritid vokser over landegrensene

Publisert: 1. May 2017

Kroken-eide Max Fritid sikrer med oppkjøpet av svenske Holiday Fritid AB sin posisjon
som en av Nordens største leverandører innen utstyr til campingvogn- og bobilmarkedet.

T@b 2017: Fire versjoner

Publisert: 28. April 2017

T@b kommer i 2017 med samme tre modeller som i år: 320RS, 320 Offroad og 400TD.

Roadcar 2017: Små justeringer

Publisert: 27. April 2017

Lavpris-bybobilen har solgt bra, drøyt 800 biler det første året.

Viktig med ren gass

Publisert: 25. April 2017

Truma er for mange synonymt med gass. Den tyske produsenten er spesialist på slanger, ledninger og gasskoblinger.

Rimor 2017: Mer luksus-følelse

Publisert: 24. April 2017

Italienske Rimor fortsetter med sine innstegsmodellserier Katamarano og Koala Elite.

Swift 2017: To nye engelskmenn

Publisert: 18. April 2017

Swift utvider porteføljen med internasjonalt tilpassede modeller for 2017-sesongen.

Polar 2017: Det er innsiden som teller

Publisert: 15. April 2017

Polar er verdens nordligste caravanprodusent, og selger bra i Norge for tiden. For 2017-sesongen har Polar gått tilbake til å døpe sine modeller ut fra det mest interessante målet. Det er tross alt innermålene som teller mest for våre kunder, forteller Polar.

Weinsberg 2017: Krydret

Publisert: 11. April 2017

Bad Griesbach, Tyskland: Det er ikke store endringer på produktsiden for Knaus-Tabbert gruppen-eide Weinsberg. Men med ny importør, og nye norske forhandlere vil vi garantert se langt flere bobiler fra gruppens innstegsmerke rundt omkring i Norges langstrakte land.

Giottiline 2017: Til Norge

Publisert: 9. April 2017

Den italienske produsenten Giottiline blir nå representert i Norge

Fendt 2017: Satser på ny serie

Publisert: 6. April 2017

Det blir noen omrokkeringer, men ingen store endringer for Fendt foran 2017-sesongen. Totalt 43 modeller, noe færre enn for et år siden, hvor fire av de kommer i den nye serien Bianco Activ.

Rapido 2017: To nye fra Dreamer

Publisert: 3. April 2017

Rapido-gruppen produserer ikke bare Rapido og Itineo, men også Dreamer bybobiler.

Bynær bobilparkering i Larvik

Publisert: 31. March 2017

I serien bynær bobilparkering som ruller og går i vår søsterpublikasjon, magasinet Bobil & Caravan, er turen kommet til Kristiansand. Les hele saken i utgave 2-2017, og se filmen her!

Sykkel-VM i Bergen

Publisert: 28. March 2017

Arrangøren av sykkel VM jobber for å tilrettelegge plasser til publikum som kommer med bobil eller campingvogn. Nå er den første bobilparkeringen klar på Bildøy banene i Fjell kommune. Anlegget ligger helt inntil løypa for fellesstarten i landeveisrittet, og det er offentlig kommunikasjon til og fra Bergen.

Michelin stjerne til Kroatia

Publisert: 26. March 2017

Restaurang Monte i Rovinj har nylig fått Kroatias førsta Michelin stjerne. Stikkordene er utsøkt vin, hvit trøffel og høykvalitets olivenolje. Får du vann i munnen og skal til Kroatia kan et besøk her bli et høydepunkt.

Ifjordfjellet - Norges vakreste vei

Publisert: 24. March 2017

Fylkesveg 98 over Ifjordfjellet får Vakre vegers pris for 2016.
- Ifjordfjellvegen er et fremragende eksempel på hvordan driftshensyn kan omsettes i en nennsomt lagt ny veilinje, der overordnede hensyn til vinterdrift kombineres med en følsomhet for landskapets storlinjete bevegelser. Vegens linjeføring gir et godt avstemt møte mellom vegtekniske krav og det åpne landskapet, forteller juryleder Ola Bettum fra Norske landskapsarkitekters forening NLA.

Knaus Travelino 2017: Lett som en fjær

Publisert: 13. March 2017

Den første utgaven av den kjempelette campingvogna skulle lages av papp. Den kom aldri i produksjon. Men Knaus ga ikke opp ideen og ønsket om å revolusjonere tradisjonell byggeteknikk. Nå er superlette Travelino en realitet - og klar for produksjon.

Tabbert 2017: Slide out-vogn

Publisert: 8. March 2017

Ny serie og justeringer på flere modeller for 2017-sesongen er blant nyhetene fra Tabbert. Men mest imponerende elegante er Cellini med slide out.

Kroken investerer 15 millioner og åpner nytt caravanverksted i Åndalsnes

Publisert: 6. March 2017

Stadig økende salg og økte markedsandeler har gjort at Kroken Caravan Åndalsnes har vokst ut av lokalene sine. Nå investerer Kroken-konsernet hele 15 millioner i nytt caravanverksted for å kunne bistå kundene på en trygg og effektiv måte, forteller selskapet i en pressemelding.

Bynær bobilparkering i Kristiandsand

Publisert: 3. March 2017

I serien bynær bobilparkering som ruller og går i vår søsterpublikasjon, magasinet Bobil & Caravan, er turen kommet til Kristiansand. Les hele saken i utgave 2-2017, og se filmen her!

Niesmann+Bischoff 2017: Årets høydepunkt

Publisert: 28. February 2017

Det er ingen tvil om hva som er den største nyheten i 2017. Niesmann Smove med ambisjoner om å skape en helt ny klasse bobiler: Halvintegrert liner.

Morelo 2017: Top-of-the-line liner

Publisert: 23. February 2017

På CMT-messen i Stuttgart i vinter varslet Morelo en splitter ny gedigen liner. Nå er den nye Morelo Empire Liner her!

Mobilvetta 2017: Design-italieneren

Publisert: 20. February 2017

Mobilvetta leverer italiensk design med gode og spennende løsninger. De fortsetter å utvikle sin K-yact modell som åpenbart flørter med båtfolket og gir umiddelbare assosiasjoner til sjølivet.

McLouis 2017: Svensk storselger

Publisert: 17. February 2017

En av Sveriges mest solgte bobiler er italienske McLouis. Merket er ikke på langt nær så populært i Norge men importør Løviknes Caravan har fått med seg en av landets største aktører, Arve Opsahl AS, for å få fart på salget.

Malibu 2017: Malibu er klar for Norge

Publisert: 14. February 2017

Carthagos lillebror Malibu har høye ambisjoner, og fikk sin norgespremiere på høstens Caravanmesse hvor de viste frem både integrerte og halvintegrerte modeller.

Veiviseren

Publisert: 9. February 2017

- Jeg trives best på landeveien, og har aldri hatt noe sans for hotell. Den beste måten å oppleve Europa på er med bobil, smiler Mette Ilstad. Nå skal norske bobilister få glede av hennes lange reiseerfaring i det nystartede firmaet bobilreiser.com.

Verkstedkunder er vip-kunder

Publisert: 8. February 2017

I morgen 9. februar åpner Askjems Camping-Center dørene til bransjens første VIP-Lounge for verkstedkunder i Norge. VIP-rommet er et sted der Askjems-kunder som har bobilen eller campingvognen inne til reparasjon eller vedlikehold, kan slappe av mens de venter. Åpningen er resultatet av et tydelig behov i markedet, heter det i en pressemelding fra forhandleren.

Bynær bobilparkering i Tønsberg

Publisert: 30. January 2017

Tønsberg er Norges eldste by. Og kommunen ønsker alle turister velkomne, og de meg bobil:
- Vi ønsker at alle besøkende skal føle seg velkommen i byen vår. Tidligere har vi hatt litt dårlig samvittighet for de med bobil, men nå har vi tatt grep, forteller informasjonssjef Jan Petter Bergan i Tønsberg kommune.

Ny Camp-let importør i Norge

Publisert: 26. January 2017

Fra første september blir det ny importør av den danske telthengeren Camp-let i Norge. Frem til nå har fabrikken hatt en egen salgsrepresentant for Norge, men fra i høst av blir det Norsk Isabella AS som overtar importansvaret.

Hobby til Hønefoss

Publisert: 23. January 2017

Forhandleren Bil & Caravansenter as på Hønefoss ble i høst overtatt av Campinggården i Drammen. Terje Thomte, som har eid og drevet selskapet fra oppstarten blir med videre på satsingen som vil hete Campinggården avdeling Hønefoss. Campinggården er Norges eldste forhandler og vil begynne å selge Hobby i Hønefoss.

LMC 2017: Mange variasjonsmuligheter

Publisert: 13. January 2017

Tyske LMC satser knallhardt på det norske markedet og tar grep både med nye produkter og ny importør.

Laika 2017: Status quo

Publisert: 11. January 2017

Det er kun et halvt år siden Laika innviet sin nye fabrikk. Det er nok hovedgrunnen til at produsenten ikke har så mange nyheter for 2017-sesongen.

La Strada 2017: Spesialisert

Publisert: 8. January 2017

La Strada er en liten spesialisert bybobil produsent med 46 ansatte og 325 enheter i året. I år fyller selskapet 30 år, og på menyen står det seks Avanti, to Regent og to Nova-modeller på programmet.

Knaus 2017: Ny skreddersydd modell

Publisert: 5. January 2017

Spesielt tilpasset det norske markedet er nye Knaus Südwind Scandinavian edition. Ikke unaturlig er det vinteregenskaper som er forbedret på denne modellen.

Karmann 2017: Mye kreativitet

Publisert: 30. December 2016

På Karmann Mobils pressevisning for 2017-nyheter var det lite direkte nyheter. Men det trengs ikke heller med et av markedets mest kreative modellutvalg.

Kabe 2017: Medvind

Publisert: 27. December 2016

Svenske Kabe har mer å gjøre enn noen gang, og produsenten gjør det meget bra for tiden. Også med å produsere bobiler.

Kabe 2017: Godt fornøyd

Publisert: 24. December 2016

Det er ingen tvil, Kabe er fornøyd med seg selv. Salgsoppgang og presentasjon av det de selv mener er deres sterkeste modellprogram noensinne.

                                                                                                       

Norges Automobil-Forbund • Østensjøveien 14, 0661 Oslo, Norway • Org.nr. NO 944 383 832 NO
Kontakt
Design/backend: Zapp CMS/Termos Media